Tungt att simma

by Joakim Backman 18. mars 2012 22:16

Idag var det första träningspasset sedan jag blev lite förkyld innan i veckan, simning på crawlkursenMedley. Det gick tungt, det märktes tydligt att jag fortfarande är lite förkyld och jag hade inte alls samma energi.

Vi skulle simma några lite längre sträckor med det gick inte så värst bra för min del idag. Som bäst blev det några 100 meters rundor men sedan blev jag tvungen att vila lite och återhämta mig. Även om det inte gick så bra idag så var det ändå skönt att få röra lite på sig och jag ser fram emot en förhoppningsvis frisk och bra kommande träningsvecka.

Tags: , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman