Bra simpass

by Joakim Backman 20. mars 2012 20:20

Jag var på Medley och simmade lite i morse innan jobbet idag. Efter helgens kurstillfälle i motionscrawl så var jag inspirerad att få ner tempot och simma längre sträcka innan vila. Att dessutom förkylningen har släppt gjorde att jag gjorde bra ifrån mig. Efter ett par hundra meter kom jag in i en riktigt bra rytm och kunde simma kontinuerligt utan att behöva vila.

Jag har rätt bra koll på vändningarna men de sitter inte helt perfekt då jag spänner mig för mycket och kommer inte i rätt flytläge direkt efter vändningen. Det leder till att jag blir lite mer ansträngd och kommer ur rytmen. Idag gjorde jag inte så många vändningar utan fokuserade på att hålla tempot och det fungerade som sagt riktigt bra. Jag simmade 1600m och var faktiskt inte speciellt trött efteråt.

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman