Tung löpning med Ceasar

by Joakim Backman 21. mars 2012 19:05

Jag har bara sprungit knappt 13km på två veckor, inte så där värst mycket. Det har berott på både en vilovecka samt några dagars förkylning.

Nu måste jag komma igång på riktigt. Speciellt med tanke på att Göteborgsvarvet inte är långt borta och jag har inte sprungit en halvmara på över ett halvår. 

Idag var Ceasar med på jobbet och således fick han även följa med på dagens lunchrunda. Det blev den vanliga rundan på ca 8km i ett riktigt underbart vårväder med bara en baksida, det blåste rejält. 

Det känns direkt att man har haft ett uppehåll och det visar sig även på tid och puls. Jag brukar ligga på ett tempo på ca 4:45min/km och en snitt-puls på runt 175bpm. Idag hade jag ett tempo på nästa 5min/km, betydligt sämre än normalt även att pulsen var ganska normal.

Dock vet jag att det är bara första, kanske andra passet, som blir jobbigt innan man är i full gång igen så det är bara att bita ihop och köra på! Ceasar var i alla fall nöjd, han låg och sov hela eftermiddagen på kontoret.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman