Näst sista

by Joakim Backman 25. mars 2012 22:12

Det var ljust ute och solen sken in när jag kom in i simhallen på Medley idag, det kändes fel eller åtminstone ovant då klockan var 18:30 men det var ju på grund av sommartiden så klart.

Det var det näst sista tillfället på simkursen för Motionscrawl idag. Det känns ändå bra för denna kursen likt den förra har givit så mycket, men det är ju ändå lite tråkigt att det bra är en gång kvar.

Vi simmade lite längre sträckor idag och det var inte så mycket teknikövningar. Rundorna låg på för min det mellan 200-300m och jämfört med förra gången så gick det hur bra som helst. Jag har hittat ett bra tempo och en bra rytm som jag kan hålla längre sträckor utan att bli för trött så att jag måste vila.

Det är väl egentligen detta som har varit målet hela tiden med att gå kurs för att lära sig att simma frisim och crawl, att kunna simma kontinuerligt utan att behöva vila och att kunna använda det som konditionsträning.

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman