Skön intervallrunda

by Joakim Backman 26. mars 2012 21:09

På med sommar-tights och Vibram på fötterna och ut i försommarvärmen, det går ju bara inte att motstå!

Träningsväskan är ju halv-tom, inga vantar, mössa, strumpor, stora skor, tjocka vinter-tights eller underställ. Värmen är verkligen välkommen och även om den inte är här för att stanna så är det trevligt så länge som det varar.

Idag blev det ett intervallpass på strax över 8km på lunchen. Intervallerna var 3:30min@4:00-4:20min/km och vila 0:50min@5:00-6:00min/km. Jag var ganska taggad och hade svårt att hålla igen under vilan, men det gick bra ändå. Jag hade energi så att det räckte hela varvet runt utan att tappa på någon av intervallerna.

I och med att jag hade ganska kort vila så blev snitttempot bra med 4:28min/km. Jag var inte helt slut efteråt utan hade kunnat gett lite till, men det är ju lätt att veta efteråt. Nöjd efter rundan belönade jag mig med en fet och god kebabtallrik.

Tags: , , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman