Stelt och tungt

by Joakim Backman 30. mars 2012 22:00

Idag var det tänkt att jag skulle genomföra ett liknande pass som i tisdags, men så blev det inte riktigt.

Jag kände redan när jag startade att mina ben och vader inte var fullt återhämtade. Vaderna var hårda och ansträngda och benen tunga och orkeslösa. När jag kom till stället där valet mellan 8km och 4.5km skulle göras var det ganska självklart att välja det kortare.

Jag ville inte pressa mig till en överansträning eller något liknande och jag har planer på att springa en lite längre runda under helgen. Lite trist men det är bara att lyssna på kroppen och gilla läget.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman