Långt simpass

by Joakim Backman 3. april 2012 21:33

Tog mig lite mer tid för simningen på Medley imorse innan jobbet, normalt brukar jag simma en timme eller strax under för att lagom komma till jobbet strax innan kl 8. Idag kändes det så bra och skönt att simma så jag blev kvar i bassängen lite längre än vanligt, inte så mycket som jag kanske hade velat om jag inte hade någon tid att passa. Det var mycket lite folk i hallen och dessutom sken solen in genom rutorna så jag simmade i härligt solsken.

Det lilla stunden extra gjorde att det blev det längsta simpasset för mig hittills, 2.5km. Det är motiverande och kul att jag har kommit så långt att jag kan simma som en träningsform mer än bara plaskande. Det går inte så fort kanske men det kommer väl det också så småningom.

Idag hann jag dessutom med att gå till Hälsostudion på lunchen och köra ett ganska bra gympass där också, och som inte det skulle räcka fick jag för mig att köra 20 push-up varje gång jag gick från skrivbordet på jobbet vilket totalt blev 140st under dagen.

En bra träningsdag helt enkelt.

Tags: , , , ,

Löpning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman