Kall om tårna

by Joakim Backman 7. april 2012 19:18

Idag skulle vi till svärföräldrarna för att fira påsk med hela familjen. Jag passade på att pressa in ett litet löppass genom att bli avsläppt några kilometer innan deras hem för att springa sista biten.

Jag blev avsläppt i grannbyn och uppskattade med hjälp av Google maps att det skulle bli en sträcka på ca 7-8km. Vädret var kanske inte det med optimala med lätt regn, 4-5°C, bra motvind och dessutom så hade jag lite uppförsbacke nästan hela vägen.

Sträckan visade sig bli endast 6km vilket var lite kortare än tänkt, men det kanske var ganska bra då det blev väldigt kallt om tårna. Jag sprang nämligen i min Vibram och de har ju inte någon isolerande sula och är inte vattenskyddande, så jag blev både blöt och kall om tårna. Det hade väl hjälpt lite om jag använt mina tåstrumpor men jag gillar inte dem så mycket och springer hellre utan.

Precis innan jag kom fram till mitt mål så blev jag dessutom jagad av en hund, men han bara skällde och sprang efter mig ett 10-tal meter innan han insåg att jag inte var något hot och lunkade hemmåt igen.

Det blev alltså ett kort och kallt pass men det var ändå skönt att komma ut lite då det inte fanns så många andra tillfällen för träning under påskhelgen.

Tags: , , , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman