Halo Bandana

by Joakim Backman 13. april 2012 20:03

Halo Bandana Protex

Jag har haft min bearnie från NewWave att antal år nu och dessutom så är det bara den jag har. Ibland är den i tvätten eller i väskan som finns någon annanstans,  i alla fall inte där jag behöver den för tillfället.

Kände mig lite wild så jag köpte en lite annorlunda "mössa" denna gången, det blev en Halo Bandana Protex.

Jag har tänkt att använda den under det varmare halvåret då den inte är lika varm eller vindtät. Det kan vara skönt att ha något som skyddar skalpen i solen (solfaktor 50+) utan att man ska behöva bli onödigt varm samt att den har en konstruktion som ska hindra att svett rinner ner på pannan och ner i ögonen.

Jag har bara provat den ännu och inte haft den under träningen då det har varit lite för kallt ännu. Förhoppningsvis ser man lite tuffare ut i denna än i min bearnie, vilket inte säger mycket då man verkligen ser ut som en idiot med den på huvudet.

Tags: , , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer (1) -

Frugan
Frugan Sweden
2012-04-16 16:04:53 #

Tja... Ludde tyckte ju att du var "cool" och det är väl huvudsaken?  ;D

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman