Hårda vader

by Joakim Backman 26. april 2012 21:00

Idag sprang jag samma lunchrunda som jag gjorde förra torsdagen, alltså från jobbet hem och hämtade hunden och sedan tillbaka till jobbet vilket är ca 10km. Precis som förra gången hade jag även denna gång min Vibram Bikila LS på mig.

Skillnaden var att denna gången kände jag betydligt mer i vaderna redan under löppasset. Efteråt var de ganska hårda och det fick bli lite extra stretchning. Varför denna skillnaden har jag inte någon direkt förklaring på, det var ju samma runda, samma utrustning och jag hade inte sprungit dagarna innan vid något av tillfällerna.

Förra gången till och med reagerade jag på att jag inte kände mer belastning med barfotaskor än med vanliga löparskor. Inte för att det gör så mycket och jag förväntar mig lite träningsvärk som förhoppningsvis går över till nästa löppass.

Dagens runda blev liiite kortare (210m) men jag fick exakt samma snittempo på 4:27min/km så löpningen som sådan gick bra.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman