30 pull-up

by Joakim Backman 27. april 2012 06:17

Jag har fått för mig att jag ska träna upp mig på pull-ups så att jag ska klara av 30st i rad. Jag har en stång i taket på kontoret som jag hänger i ett antal gånger per dag och det har gett resultat. Efter ett par veckor så klarar jag nu av 26st så jag har goda förhoppningar att ganska snart fixa det. Kanske skulle man sätta ett högre mål, under hur länge det tar att träna upp sig för att klara av 40 eller 50?

Tags:

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman