Sista löppasset innan Göteborgsvarvet

by Joakim Backman 9. maj 2012 20:55

Det har varit lugnt träningsmässigt de sista två veckorna och idag var jag ute på en sista löparrunda innan Göteborgsvarvet. Tog det ganska lugnt och försökte hålla ett tempo rimligt för halvmaran för att förbereda mig lite på farten. Det gick inte riktigt,jag lyckades inte hålla igen så pass mycket som jag tänkt. Jag hamnade på ett snitt-tempo på 4:41min/km och det är lite för fort för halvmaran för mig i dagsläget.

Jag kan inte säga att jag känner mig helt på topp inför årets upplaga av Göteborgsvarvet men det känns helt OK. Jag har som officiellt mål att komma under 1:45 (4:59min/km) och väldigt gärna vilja slå förra årets tid på 1:41 (4:49min/km) men det känns som sagt inte riktigt som det blir så.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman