Simma i bassängen

by Joakim Backman 19. juni 2012 22:51

Jag har inte varit inne i simhallen och simmat sedan kursen Öppet vatten började men idag tog jag mig ett inomhuspass innan jobbet. Det var egentligen tänkt att jag skulle hänga med några andra och simma i Växjösjön efter jobbet, men planer på att åka och springa Mardrömmen i Rödeby gjorde att jag valde ett morgonpass istället. 

Det var lite ovant att simma i bassängen igen, så det tog nog minst 500m innan jag började komma in i tretaktsandningen samt lugnare och längre simtag. Det är definitivt stor skillnad på att simma i bassängen och simma i sjön, det råder det inget tvivel om.

Tags: , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman