Den lille nøttefabrikken

by Joakim Backman 27. juni 2012 19:28

Den lille nøttefabrikken

Jag är ganska förtjust i nötter och äter en del som både snacks och mellanmål. Tyvärr är nästan alla rostade nötter rostade i palmolja vilket är en produkt som jag absolut vill undvika. Produktionen av palmolja leder till skövlande av regnskog (wwf) och är ett hot mot flera djurarter.

Jag har blivit tipsad om Den lille nøttefabrikken, en norsk tillverkare som endast rostar sina nötter i rapsolja.

Jag var på ICA Supermarket Cityhallen i Växjö centrum, men de hade bara sitt eget märke på nötter, som innehåller vegetabilisk olja vilket i sin tur nästan uteslutande brukar innebära just palmolja. På Coop Oxtorget hade de där emot sortiment från Den lille nøttefabrikken. Inte för att påsarna är speciellt billiga, men det är åtminstone bra råvaror!

Tags: , , , , , , , , ,

Kost

Kommentarer (2) -

Suzan
Suzan Sweden
2012-07-02 17:50:38 #

Bra info! Jag snor och lägger ut hos mig med Smile

Joakim Backman
Joakim Backman Sweden
2012-07-03 07:11:12 #

Självklart Suzan, inga problem!

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman