Barbara

by Joakim Backman 28. juni 2012 21:15

 Var lite sugen på att variera träningen lite idag, så jag tänkte köra en av "tjejerna" från Crossfit och bestämde mig för att testa Barbara. Jag gick till Hälsostudion som vanligt på lunchrasten men kom inte in, de hade stängt. Nerdragning av öppentider under sommaren, lite trist för mig som inte tränar när alla andra tränar dvs kvällstid.

Men skam den som ger sig, det var fint väder så jag joggade bort till ett litet utegym som ligger nära Medley. Troligen blev detta till och med bättre än att hålla till inomhus en så fin dag som idag.

Barbara då, jodå hon var ganska jobbig. Det första varven gick väl ganska smärtfritt men sen började det kännas.

- 20 Pull-ups
- 30 Push-ups
- 40 Sit-ups
- 50 Air-squats 

Dessa utförs i rad och hela listan repeteras sedan 5 gånger med 3min paus emellan. Det kanske inte ser så farligt ut vid första ögonkastet men jag kan berätta att det bränner rejält i slutet.

Tags: , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman