Cindy

by Joakim Backman 5. juli 2012 18:08

Hälsostudion har stängt dagtid på tisdagar och torsdagar under sommaren upptäckte jag förra veckan då jag körde ett pass utomhus istället. Det blev en av tjejerna i Crossfit, Barbara som jag testade den gången.

Jag tyckte att det var kul och annorlunda mot min vanliga träning så jag körde på samma linje idag. Jag funderade först på att testa Chelsea, men den verkar ganska tuff så jag fegade ur lite och valde att köra på Cindy istället.

Schemat för Cindy:
- 5 Pull-up
- 10 Push-up
- 15 Squat
Repetera så många rundor som möjligt på 20min

Jag klarade 16 kompletta rundor, men det var inte långt ifrån 17st. Jag tycker inte att Cindy var lika jobbig som Barbara och jag hade nog klarat av fler rundor om jag visste lite mer vilket tempo jag kunde ha hållit från början. Det blir något att slå nästa gång jag kör Cindy.

Tags: , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman