Varmt och blåsigt

by Joakim Backman 9. juli 2012 20:42

Malmsten Aqtiv Goggles, RökIdag var jag i Växjösjön en runda. Sist var det ganska varmt i vattnet och jag förväntade mig att det minst skulle vara lika varmt idag. När jag ändå var inne i Medley för att byta om så köpte jag ett par simglasögon till även dessa från Malmstens, mest för att jag ska ha ett par i varje väska men även då mitt första par är för inomhusbruk. De ny satt riktigt bra, men immar igen lättare.

Jag hoppade över huvudbonad helt idag och det var inte något problem då vattentemperaturen låg på över 20°C, visserligen vid ytan men ändå. Det blåste en dal idag, 5-6m/s enligt SMHI, och det märktes. Det är inte lika smidigt att andas då vågor gör det lite oberäknerligt.

Förra gången glömde jag det men idag kom jag ihåg att använda mitt Vaselin för att förhindra att våtdräkten skulle skava vid nacken/halsen och det fungerar hur bra som helst, inga känningar alls.

Jag glömde där emot min klocka så jag har inte en aning hur långt tid min runda på 2400 meter tog idag, men med tanke på vinden och vågorna så var det nog inte någon rekordtid direkt.

Tags: , , , , ,

Simning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman