Kunde inte hålla mig

by Joakim Backman 1. augusti 2012 23:22

Jag hade tänkt att dra igång träningen till helgen med lite löpning. Jag klarade inte det, men jag få skylla lite på polaren Micke som hörde av sig och undrade varför jag inte tränade och dessutom går hans träning riktigt bra. Jag blev genast inspirerad och stack ut på en liten runda i Teleborgsskogen.

Som vanligt var intensionen att ta det lugnt och försiktigt för att ge kroppen en mjukstart då jag inte har sprungit mer en en kort runda på 2.5 vecka. Men gissa om benen kom ihåg steglängden och tempot direkt, det blev inte en lugnt runda vill jag lova. Rundan blev inte mer än 7km lång men gick på 28min (4:01min/km) och jag kände mig mycket tillfreds efteråt. Jag som alltid är på alla andra att de ska ta det lugnt de första gångerna...

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer (1) -

Micke
Micke Sweden
2012-08-02 21:26:23 #

He he

And u love it

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman