Kreatin

by Joakim Backman 15. augusti 2012 18:23

Har provat ett par perioder tidigare med kosttillskottet Kreatin som tydligen ska vara ett av de få bra kosttillskott som faktiskt har en positiv effekt på träningen. Började i måndags med laddningsfasen, lite svårt att komma ihåg att äta en dos fyra gånger per dygn men det kan väl inte vara så noga. Laddningsfasen ska vara i 5 dagar, därefter en underhållsfas på 65 dagar och efter det en viloperiod innan man kan påbörja nästa period.

Vid tidigare perioder som positiva och tycker att det har gett mig åtminstone en mental kick. Kreatin ger främst effekt på träning som mest baseras på snabba explosiva rörelser eller moment. I min träning innebär detta att det skulle vara styrketräningen som är den enda kandidaten för denna effekt.

Jag köpte några påsar billigt på nätet och så länge som dessa räcker så ska jag testa att inkludera Kreatin i min träning. 

 

Tags:

Kosttillskott

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman