Fitocracy

by Joakim Backman 21. augusti 2012 18:45

I lördags gick jag med på en lite annorlunda utmaning via träningssidan Fitocracy. På en månad (30dagar) ska man göra 9000 armhävningar. Äh, en månad låter ju hur lång tid som helst, men det blir ju faktiskt ett snitt på 300 armhävningar per dag.

Givetvis så delar jag upp armhävningarna över dagen, då jag inte vill anstränga mig så att jag blir svett kör jag 30 st per gång och har då som mål att göra 10 omgångar per dag för att hålla målet. Än så länge har jag ett snitt på över 300st/dag... so far so good...

Tags: ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman