Social långrunda

by Joakim Backman 2. september 2012 14:45

Genom Facebookgruppen "Växjö springer!" fick jag reda på att det var några som ville ut och springa en 20km-runda idag. Jag hade ju ändå tänkt att ge mig ut på en lite längre runda idag, så varför inte hänga på några andra och få lite sällskap?

Vi hade bestämt träff utanför stadsbibliotektet i Växjö kl 11. Jag var lite tidig så jag fick vänta lite, men sedan dök Corinna och sedan Ida upp. Corinna är utbytesstudent från Tyskland så samtalet fick gå på engelska, vilket alltid är lite stapplande i början. 

Vi planerade lite grovt vart vi skulle springa och gav oss iväg. Vi tog oss ut ur stan via Hovshaga och ut till Hissö. Vi rundade ön på dess slingriga stigar och fortsatte sedan mot Norremark innan vi sprang in mot stan igen och tillbaka till biblioteket.

Det var en lugn runda, vi höll ca 6:00-6:10min/km, så vi kunde snacka en hel del. Hela rundan blev strax över 20km och tog 2:14 inklusive en 10 min rast.

Det var kul att springa tillsammans med andra och dessutom några man aldrig träffat förut, det blev ju ganska mycket snack om vem man var och vad man höll på med osv. Fördelen med det är ju att tiden går väldigt fort när man pratar och umgås samtidigt som man springer.

Om ni läser detta tjejer så får jag tacka för en trevlig runda!

Tags: , , , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman