30 dagar till Tjurruset

by Joakim Backman 6. september 2012 18:18


Med en månad kvar till start så är det kanske hög tid att köra lite mer terrängträning. Sista veckan får det bli lite lugnare med löpningen vilket ger mig tre träningsveckor.

Jag har inte något lämpligt område precis i närheten av jobbet eller hemmet så jag får försöka ta mig ut till Notteryd naturreservat där det är mer kuperad, geggig och eländig terräng så att jag kan få träning i liknande miljö som man kan förvänta sig av Tjurruset.

Blå slingan i Notteryd är lite över 7km, så två par varv blir nog fint om man kortar ner det ena varvet så man hamnar lite närmare 10km. Om man sedan inte väljer att jag broarna över vattendragen och spångarna genom träskområderna så ska man nog bli blöt och geggig nog. Jag undrar i mitt stilla sinne hur jag ska kunna lura ut något sällskap på den rundan, det blir nog svårt.

Tags: ,

Löpning | Tävling

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman