Notteryd

by Joakim Backman 9. september 2012 19:30

Idag blev det ett bra löppass i Notteryd tillsammans med Micke. 

Vi åkte ut till det lite avlägset belägna Notteryd och dess Naturreservat som är riktigt trevligt att springa i. Tanken var att det ska vara lite träning inför Tjurruset som vi båda ska springa i år. Terrängen i Notteryd är tuff och tar rejält på benen, kanske mer än konditionsmässigt.

Första varvet (blå slinga, 7km) drog vi på i ganska bra fart och vi fick slita rätt bra i backarna, men hur kul som helst. Andra varvet tog vi det lite lugnare och vi sprang inte hela varvet utan nöjde oss med ca 5km. Det var inte så blött i markerna som jag hade hoppats på, då jag ville springa i lite jobbig, mjuk, blöt terräng.

Totalt blev det alltså ca 12km och det tog 1h och 17min ett ganska bra pass som lär kännas i benen imorgon (förhoppningsvis).

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman