Social joggingrunda

by Joakim Backman 10. september 2012 21:50

Ikväll var jag i Fyllerydsskogen och joggade ett varv. Det var mer en social betingelse än ett träningspass, via det sociala nätverket Google+ så var vi några stycken som bestämde oss för att träffas och jogga en runda.

Det bokades ett datum och en tid då vi skulle träffas, vi blev endast tre personer som kom denna första gång men det var kul att träffa personer som man bara umgåtts med online innan.

Vi hade alla olika mycket löpning i benen så vi bestämde oss för att ta det lite lugnt. Ett varv på slingan som är ca 4.8km lång blev det i alla fall och lite snack innan, under och efter. I och med att det inte skulle bli en så lång runda tog jag tillfället och använde min Vibram Fivefingers. Jag har varit lite dålig på att använda dem på sista tiden så det var verkligen dags igen.

Det är redan en ny träff på gång nästa vecka, jag får se om jag får in den i schemat. Vore kul om vi blev ännu några fler.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman