Bättre grepp från BestGrip

by Joakim Backman 14. september 2012 21:45

Nu har jag fått material som behövs för mitt träningsrelaterade höstprojekt. 

Tidigare vintrar har jag sprungit med halkskydd i form av ett gummiöverdrag med dubbar. Detta har inte varit helt optimalt då dessa inte sitter riktigt på skon under hela passat. Det började bli dags att investera i ännu ett par träningsskor, dubbade vinterskor. Det tar emot att köpa ett par som till så jag har dragit mig lite för det tills nu då jag har fått andra planer.

Jag fick inspiration av Andreas Svanebo genom ett av hans blogginlägg där han dubbat sina terrängskor med just dubbar från detta företag. Jag skickade efter ett antal dubb och ett  verktyg för montering för ett par hundralappar, dessa dubb kan man skruva in i sulan på skon och dessutom skruva ur när man inte vill ha dem längre. Perfekt, då skulle jag ju inte behöva ännu ett par skor!

Snabbt och enkelt levererade BestGrip min beställning som kom här om dagen, innehållande ett gäng dubbar och ett monteringsverktyg (BestGrip 3020). Jag planerar att utsätta mina Salomon SpeedCross 2 för detta experiment och jag har ganska goda förväntningar om att det kommer bli bra.

Tags: , , , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman