Ingen löpning

by Joakim Backman 17. september 2012 22:35

Tanken var att jag skulle ha sprungit en runda på 5km med ett par andra i Fyllerydsskogen ikväll. Vi har träffats en gång tidigare förra måndagen. Vi kom i kontakt med varandra genom Googles sociala webb G+ och kallar våra träffar för LöparHIRL.

Min tanke var att jag skulle springa hemifrån och till Fyllerydsskogen, hänga med grabbarna runt 5km-spåret och sedan springa hem igen. Den planerade rundan skulle bli 22km (6.5km + 5km + 6.5km) vilket hade varit helt perfekt. Dock blir inte allt som man planerar och det visades sig att jag inte kunde vara med och springa alls då grabben blev dålig.

Fasiken, jag laddar upp så mycket inför nya planer och blir givetvis besviken när det inte blir av. Självklart var det ju inget att tveka om, jag stannar ju hellre hemma med grabben, springa kan jag göra en annan dag.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman