9000 armhävningar

by Joakim Backman 18. september 2012 19:55

Idag var det sista dagen för utmaningen på Fitocracy att göra 9000 armhävningar på en månad. Jag måste erkänna att jag gjorde nummer 9001 med viss lättnad. Det blir väldigt många armhävningar och jag har tröttnat något enormt på att göra dem.

Nu kommer det inte att bli några armhävningar på ett bra tag. Dock har det definitivt givit resultat. När jag började utmaningen gjorde jag nåstonstans mellan 40-50 armhävningar i sträck. Under månaden har jag ökat antalet rejält, jag har till och med maxat en dag på 100 stycken i sträck. Det kanske inte var helt strikta och perfekta, men jag anser ändå att det är en prestation.

Tags: ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman