Låg puls

by Joakim Backman 20. september 2012 21:16

Sprang hem från jobbet idag och provade samtidigt polars funktion OwnZone. Tanken är att klockan ska känna av din dagsform och sedan rekommendera lämplig intensitet på ditt träningspass. Man börjar med en test-fas då klockan mäter din puls i flera etapper då du ska stegvis öka från gående till joggande.

Jag har provat detta tidigare men inte tyckt att det har varit något bra, idag testade jag det igen bara för att se om jag upplevde det bättre denna gången. Efter test-fasen fick jag att jag skulle ligga i pulszonen mellan 138-156bpm. Jag tränar med ganska hög puls normalt sett och detta innebar att det blev en försiktig jogg hem. Näe, det är inte något för mig, jag var ju inte ansträngd när jag kom hem, knappt det var någon vits att duscha...

Imorgon ska jag springa till jobbet på morgonen och då kommer jag inte att använda mig av OwnZone.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman