Trivs med lite mer fart

by Joakim Backman 21. september 2012 21:45

När jag sprang hem från jobbet igår så valde jag att springa efter Polar OwnZone, vilket jag inte uppskattade så mycket. det gick helt enkelt för långsamt och jag fick inte den mentala responsen som lite högre ansträning ger mig. 

Idag sprang jag till jobbet på morgonen efter att jag lämnat grabben på dagis. Det kom ett lätt regn och var 8ºC, men det gjorde inget för idag sprang jag i ett tempo som jag fann bekväm och lämplig för tillfället (4:25min/km). 5km är ju inte någon sträcka heller så man behöver ju inte hålla ner tempot för att orka.

Igår tog det 30min att springa hem och idag tog det 20min att springa till jobbet, det är en stor skillnad. 

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman