Återhämtning inför Tjurruset

by Joakim Backman 26. september 2012 06:03

De sista gångerna jag har varit ut och sprungit har jag känt lite i höger vrist. Bara lite under själv löpningen dock dagen efteråt har jag varit lite stel och öm i ett visst läge. Jag som varnar alla andra att tänka på att ta det lugnt så fort man känner minsta lilla "fel" har själv ignorerat detta under några pass. 

Nu är det ju så att jag ska till Stockholm och springa Tjurruset om mindre än två veckor, ett terränglopp som är allt annat än snällt mot fotlederna och vristerna. Jag inser ju att jag inte ska springa på som inget har hänt, det kommer mest troligen bara att bli värre då. Därför ska jag inte springa något på en vecka för att få en bra återhämtning och låta vristen vila ut riktigt. Jag planerar att köra ett eller två korta pass under dagarna innan loppet för att känna av läget och för att komma upp i varv igen. 

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman