Tough Mudder 2013

by Joakim Backman 2. oktober 2012 18:34

Behöver du en annorlunda utmaning som inte bara bygger på kondition och/eller styrka? Håll då koll på Tough Mudder som förhoppningsvis kommer till Sverige 2013. Det är en tävling där man som individ eller lag ska ta sig runt en hinderbana ursprungligen för Brittiska specialstyrkorna på ca 15-20km, med massa hinder.

Än så länge kan man bara förregistrera sig för de två tänkta tävlingarna i Sverige, Göteborg och Stockholm. Är du intresserad tycker jag du ska göra det så att det blir troligare att någon av tävlingarna blir av.

Jag har givetvis anmält mig och tycker att det hade varit en grym utmaning att ta sig runt banan. Självklart hoppas jag att det blir någon tävling ni Sverige, annars får man åka utomlands men då blir det genast ett större projekt.

Tags: , , ,

Allmänt | Tävling

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman