Inför Tjurruset 2012

by Joakim Backman 5. oktober 2012 13:29

Imorgon är det äntligen dags för min Tjurruset-debut. Med skräckfylld förtjusning ser jag mycket fram emot denna lite ovanligare löpartävling. Jag har tagit det lugnt den senaste veckan för att vila upp min ena vrist lite och för att helt enkelt ladda upp lite.

Det har kommit några repotage om årets lopp som ger mig än mer inspiration. En av bancheferna går igenom banan och han lovar att det kommer bli lerigt, blött och backigt som vanligt när det gäller Tjurruset. Tyvärr kommer min tänkta partner in crime inte att följa med i år, men jag kommer dock inte bli själv på något vis då det är deltagarrekord med 6 668 löpare anmälda. Det ska bli så där väder enligt vad prognosen säger nu men det hinner väl ändra sig.

Utrustningen blir lite varierad även om att vädret ska bli bra så vet man inte om det blir blåsigt och lite kyligt eller om det blir varmt. Det finns begränsad möjlighet till duschar efteråt, så jag funderar på att ha med en uppsättning ombyte så att jag kan torka av mig all smuts och byta till för att sedan duscha senare.

Tags: ,

Tävling

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman