Anmälan Tjurruset 2013

by Joakim Backman 9. oktober 2012 20:28

Det var första gången för mig i år, att springa Tjurruset alltså. Det var geggigt, blött och branta backar men riktigt kul och annorlunda tävling. Det var till och med så pass kul att jag inte tvekade att anmäla mig till nästa års tävling den 5:e oktober 2013.

Självklart beställde jag en t-shirt denna gången också, istället för att köpa träningskläder i en sportaffär kan jag lika väl köpa i samband med ett lopp.  Årets t-shirt har jag använt mycket flitigt på gymmet då den varit skön och av mycket bra kvalité. Jag har tvättat den minst två gånger i veckan i över ett halvår och det syns inte något slitage överhuvudtaget på trycket!

Tags: , ,

Tävling | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman