Träningsvärken

by Joakim Backman 8. november 2012 19:03

På grund av min försiktighet när det gäller min ankel och löpningen så har jag inte sprungit på 4 veckor. Där emot har jag dragit igång med StrongLifts5x5 på gymmet där det ingår bland annat knäböj eller squats. Jag har inte kört ben så hårt på gymmet tidigare då benträningen har resulterat i kraftig träningsvärk när jag samtidigt löptränat. Det har helt enkelt inte lockat lika mycket på grund av detta.

Första passen med benträningen hade jag träningsvärk som tidigare, men det försvann efter senare passen. Nu har jag inte någon träningsvärk alls i benen längre. Det är tydligt att det är just kombinationen av styrketräningen och löpningen som ger mig den kraftiga träningsvärken.

Igår sprang jag en runda igen och jag kände mer i benen under passet än tidigare, kan det bero på benträningen på gymmet? Troligen.

Om jag nu får fortsätta att springa lite kontinuerligt igen ska det bli intressant och se om träningsvärken kommer tillbaka i benen igen efter gympassen.

Tags: , ,

Träning | Löpning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman