Två veckors uppehåll

by Joakim Backman 10. januari 2013 19:09

Denna gången gick det faktiskt lättare än jag trodde, det beror kanske på att det har varit mycket annat som har tagit både tid och min uppmärksamhet. Jag brukar ha grymt svårt att låta bli träningen under mina viloperioder. 

Jag måste dock erkänna att det är riktigt skönt att komma igång igen, att få anstränga sig lite, att få bli utmattad på det där behagliga viset efter ett bra pass. Jag ska försöka ta det lite lugnt de första passen så att kroppen ska få en mjukstart igen, men jag känner mig själv och vet att det är svårt att låta bli att köra på för fullt.

Tags:

Träning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman