Lungt och fint löppass

by Joakim Backman 13. januari 2013 22:03

Jag har sprungit ett par rundor tidigare i veckan till och från jobbet, jag har tagit det lugnt och fint för att känna av hur det går med min vrist och det har känts bra.

Idag var jag ute på en kvällsrunda med Ceasar. Vi tog några varv runt elljusspåret på Teleborg, spåret är knappt 2km men det kändes bra att ha nära hem hela tiden så att jag skulle kunna avsluta löpningen direkt om något kändes fel. 

Försökte hålla mig på ett lugnt tempo runt 5min/km och bara slappnade av. Det gick hur bra som helst, jag kände att jag rent tekniskt kom in i rätt steg nästan direkt. Det flöt på så pass bra att jag sprang längre än jag trodde, missade helt enkelt att räkna ett varv.

Ska försöka att få en några lugna rundor till nästa vecka innan jag ska försöka att trappa upp lite och känna efter hur det går.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman