Illa lagt schema på Medley

by Joakim Backman 29. januari 2013 21:03

Jag brukar försöka komma iväg till simhallen (Växjö simhall och Aqua Mera som ingår i Medley) en gång i veckan för att simma, det brukar bli ett pass på runt 45 min och 1500-2500 meter. Det är gott att kunna hålla igång simningen under vinterhalvåret och ladda lite inför utesimningen under sommaren.

Idag när jag kom till hallen på morgonen innan jobbet blev det dock inte som tänkt. Tydligen har halva Växjö fått för sig att simma på morgonen och inte bara det, utan vid 06:30 startade en ny simkurs vilka hade bokat in 3 av 7 banor. Jag kan utan att överdriva säga att det blir minst sagt trångt i de övriga banorna.

Jag simmade väl kanske 200 meter innan jag insåg att det är inte någon idé att ligga här och plaska, för det var just endast plaska man kunde göra. Besviken var det bara att gå och sätta sig en sväng i basun innan det blev en lite oplanerat tidig start på arbetsdagen.

På vägen ut påpekade jag situationen för personalen, som självklart inte kan göra mycket mer än att beklaga. Det som är riktigt dumt i det hela är att det var liknande situation både förra våren och i höstas, kanske inte lika illa som idag men det är väl några som ger upp att försöka morgonsimma.

Dessutom har simhallen gått med på att hyra ut/tillåta bokning av banor alla morgnar som hallen har morgonöppet vilket innebär att man har inte någon chans att välja en annan dag för att slippa simkurser. Jag kollade schema och på torsdagen är det endast 2 banor som är bokade så då kanske det är lite bättre.

Tags: ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman