Lugn runda med Ceasar

by Joakim Backman 3. februari 2013 21:06

Solen skiner och det är bara ett par minusgrader ute, dessa dagar har varit lätträknade under sista tiden. Självklart är det svårt att hålla sig inomhus och dessutom hade jag redan en löparrunda inplanerad.

Själv var jag inte så sugen att ge mig ut idag, god mat och god dricka igår gjorde att jag var lite sliten och tung i kroppen. Men har jag en runda inplanerad så försöker jag alltid att genomföra den, även om det inte blir en optimal runda.

Idag tänkte jag att jag ska ta det lugnt och fint, både med tanke på att jag inte vill belasta vristen för hårt men även för att jag kände mig som jag gjorde. Det passade utmärkt att ta med min hund Ceasar under dessa förutsättningarna och han var inte svårövertalad.

Det blev en mycket behaglig runda runt Södra Bergundasjön, i ett skönt tempo som gjorde rundan kanske inte till värsta toppträningen men gav en njutning i naturen på ett avkopplat sätt.

Efter rundan tog jag mig ett kort bastubad som lite extra belöning för att jag var duktig och gav mig ut även att det var lite motigt innan start. 

Distans (km) 13.2
Tid (h:mm:ss) 1:09:41
Tempo (min/km) 5:16

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman