Boots in a bag

by Joakim Backman 5. februari 2013 21:14

Boots in a bag

Nedsmutsad om skorna och benen vid cykelpendling är både trist och irriterande. 

Jag vill ha en produkt som ska vara enkel och smidig att ta med då den kommer att ligga i fickan eller ryggsäcken de dagar då de inte används. Givetvis ska de skydda både skorna och benen mot smuts och vatten. Det är ju dessutom inte fel om de är hyfsat diskreta men det är inget tungt krav.

Det visade sig inte helt enkelt att hitta denna produkt. Främst finns det skydd för endast skon och som kanske lämpar sig mest för cykelsport, men tillslut fann jag Boots•in•a•bag (http://www.bootsinabag.se/) som verkar stämma bra överens med min önskan, dessutom till ett överkomligt pris 245kr.

Jag skickade efter ett par via deras webbsida och några dagar senare kom de i brevlådan. De verkar vara bra gjorda med tillsynes bra sömmar och karborreband, de är tvättbara i 40°C maskin vilket kan vara trevligt när man efter ett tag vill fräscha upp dem lite.

"Torr"-provat dem inomhus och de verkar vara bra, jag får avvakta med ett riktigt utlåtande när jag faktiskt har provat dem i regn och rusk ett par gånger, men som sagt så verkar de lovande.

Tags:

Allmänt | Utrustning

Kommentarer (1) -

Peter Anderberg
Peter Anderberg Sweden
2013-02-08 12:42:37 #

Du får lägga ut en recension sedan, det verkade rätt intressant det där!

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman