Morgonlöpning

by Joakim Backman 16. mars 2013 11:37

Jag har haft svårt att komma igång med att springa på morgonen, jag har inte kunna bringa fram tillräckligt med energi eller inspiration för att det ska bli ett bra pass. Simning och styrketräning är det dock inte några problem med på morgonen och detta har irriterat mig lite.

De senaste veckorna har jag sprungit strax efter 07 på morgonen från hemmet till jobbet, två gånger senaste veckan. Visst det är fortfarande tyngre än pass på andra tider på dygnet MEN det känns bättre och bättre.

Min förhoppning och ett litet mål är att kunna dra en lite längre runda under de tidiga morgontimmarna under sommarhalvåret både för att få in ett bra pass i vardagsplaneringen men även för att det är så underbart i naturen vid dessa tider, jag längtar hur mycket som helst.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman