Lite intervall i poolen

by Joakim Backman 28. mars 2013 15:11
Idag provade jag att köra lite 100m-intervaller under första delen av simpasset. Körde på lite hårdare och med riktiga vändningar för att få upp pulsen och flåset lite, dessutom behöver jag öva på att simma i lite högre tempo. Det kändes bra och lite roligt med variationen även att vändningarna inte satt som de skulle kanske. Får bli att göra riktiga voltvändningar mer, jag är dålig på dessa. Totalt simmade jag 8 intervaller.
 
Andra delen av passet blev det  4x500m i lugnare tempo.
 
Total Distans (m) 2300
Total Tid (h:mm:ss) 1:11:00
Tempo (min/km) 25:21

Tags: ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman