Back at the gym

by Joakim Backman 22. april 2013 19:01

Förutom en gång för två veckor sedan har jag inte varit på gymmet sedan i slutet av februari. Mest beror det på att jag har fått en grabb till och att jag har varit föräldraledig på halvtid. Det blir inte av att ta sig hemifrån för att träna och dessutom vill jag vara hemma så mycket som möjligt nu när grabben är så liten och så mysig.

Nu har jag ändrat om lite så att jag jobbar några dagar heltid och då passar jag givetvis på att ta mig till Hälsostudion på lunchrasten. Idag försökte jag ta det försiktigt då jag vet att det är en startsträcka innan musklerna är igång igen, men det är svårt att hålla igen helt så någon övning blev nog lite tuffare än tänkt i alla fall.

Dumbbell bench press 16x22kg 10x32kg 8x42kg 
V-bar pull-up 12*BW 10*BW 8*BW
Toes-to-bar 12 10 8
Donkey calf raise 16*140kg 16*170kg 16*170kg
Hamstring curl 10*60 12*90kg 12*90kg
Triceps dips 12*BW 12*BW 12*BW
Alt dumbbell front raise 15*12kg 12*18kg 12*18kg

Tags:

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman