Team Hälsostudion goes Notteryd

by Joakim Backman 17. maj 2013 22:26

Team Hälsostudion har äntligen kommit igång och första gemensamma träningspasset blev i Notteryd. Det blev lite taskig uppslutning så här första gången men det kommer att bli bättre.

Jag och Henrik gav oss iväg kl 10 på förmiddagen, 23°C varmt och full sol. Tanken var att testa den blå slingan ute i Notteryd för att se hur man kan använda den som träning inför en hinderbana.

Det enda vi hade planerat in innan rundan var bara att vi skulle kolla lite närmare på en betongvägg samt testa att korsa ett vattendrag. Betongväggen var inte så hög som jag mindes den, men det fanns andra bra komplement/alternativ till den utmed spåret.

Vattendraget var inte så djupt så det var inte någon stor utmaning att ta sig över den, men även här fanns det bra alternativ.

Det blev en riktigt underbar runda i det varma försommarvädret och backarna under andra halvan av rundan tar bra på benen. Nu blir det att planera in nästa runda och se till att det blir bättre uppslutning då.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman