Morgonpass i Växjösjön

by Joakim Backman 30. maj 2013 18:31

Sol, svag vind (O 2-3 m/s), 13°C i luften och 16°C i vattnet skulle jag anse som mycket bra förutsättningar för ett lyckat simpass kl 06:30 på morgonen.

Växjösjön

Jag mötte upp med Johannes strax innan på Medley, ett snabbt ombyte och sedan ner till sjön. Det var det första passet tillsammans för i år så klart att det blev lite kringsnack innan vi kom i.

Vi simmade efter de bojar som användes för att märka ut den olympiska distansen under triathlontävlingen som anordnades av 338 Småland i helgen. Distansen är 1500 m och vi simmade ungefär ett och ett halvt varv på precis 60 minuter, uppskattar att vi simmade ca 2200 m.

Det blev lite pauser vid bojarna med en minuts "skitsnack på sjön" så det blev inget vidare högt snitt-tempo men vi hann verkligen med att njuta av den underbara morgonen.

Distans (m) 2200
Tid (h:mm:ss) 1:00:00
Tempo (min/km) 27:16

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman