Filma och simma

by Joakim Backman 12. juni 2013 18:15

Jag och Johannes var i Växjösjön för andra gången denna veckan, det är svårt att låta bli när det är så härliga sommar-morgnar. 

Idag provade jag att ta med min ActionCam (Rollei Bullet HD Pro) för att se det går att filma något vettigt när man simmar.

Kameran satt faktiskt förvånansvärt bra på huvudet även när jag simmade även om det inte blev mycket till film att se på under själva simningen, det blev mest en flaxande bild mellan vatten och himmel. Däremot är det rätt trevligt att ha lite klipp från pauserna, kul att andra kan få se lite hur vi upplever sjön.

Eftersom det inte händer så mycket under simningen har jag klippt ner filmen till att visa pauserna och endast första varvet. Tyvärr fick jag kameran lite högt riktad så det blev mestadels himmel på filmen, får prova igen och försöka rikta kameran lite bättre.

Distans (m) 2000
Tid (h:mm:ss) 0:56:00
Tempo (min/km) 28:00
Temperatur vatten (°C) 19
Temperatur luft (°C) 10
Vind (Rikt, m/s) SV, 1-2

Tags: , , , , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman