Taggade.se

by Joakim Backman 13. juni 2013 19:02

 Taggade.se - Mötesplatsen för tävling och träning i sydost

Det är riktigt kul att det har skapats en webbsida för träning och tävling med lokal anknytning till sydost-regionen. Sidan drogs igång den 17 Maj och innehåller redan flera nyheter och information om tävlingar, träning och hälsa m.m., bakom sidan står de flesta av de lokala tidningarna.

Jag måste ju säga att det är trevligare att läsa om händelser och personer som är i ens närhet än om något som händer t ex i ett annat land. Dessutom händer det ganska mycket inom tävling och träning så det finns garanterat underlag för att publicera en hel del kul artiklar.

Har du inte varit inne på sidan (http://www.taggade.se) så tycker jag definitivt du ska hälsa på, speciellt om du är från trakten.

Tags: , ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman