Sista träningpasset i USA

by Joakim Backman 7. augusti 2013 12:32

Idag är det sista dagen ute i Port Jeffersson, ikväll åker vi in till New York igen för att få en kortare resa till flygplatsen och en lite kortare resdag.

Jag sprang en runda åt andra hållet idag för att passa på att se mig om lite. Jag har märkt att löpning är ett mycket bra sätt att se sig om på områden som man inte annars tar sig till.


Visa 20130807 Löpning 9.8 km på en större karta

Dagens runda var inte riktigt lika kuperad även om den var långt ifrån plan, det var inte heller riktigt lika varmt och fuktigt. Under större delen av rundan så var det till och med molnigt.

En stor skillnad från att springa i en mindre by i USA och hemma i Sverige är att man måste vara mycket med uppmärksam på trafiken. Det finns inte alls lika mycket trottoarer och ingen är van vid att det är någon som springer på gatorna.

Distans (km) 9.79
Tid (h:mm:ss) 0:46:27
Tempo (min/km) 4:44
Snittpuls (bpm) 171
Temperatur (°C) 24-26

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman