Run For Life 2013

by Joakim Backman 18. augusti 2013 20:11

Idag var det dags för sista tillfället som Run For Life anordnades av familjen Stengård och givetvis ville jag vara med och springa. Det är en välgörenhetstävling för insamling av pengar till forskning för Duchennes muskeldystrofi som Sigge Stengård tyvärr lider av. Start avgiften är upp till var och en då allt går rakt av till forskningen, självklart betalar man minst lika mycket som en vanlig större tävling kostar.


Visa Run For Life 2013 på en större karta

Man kan välja att gå 5 km, springa 5 eller 10 km runt Tävelsåssjön. Jag sprang 10 km vilket blir två varav runt sjön. Vädret var ganska varierande och bitvis var det faktiskt ganska varm och klibbigt för att sedan byta om till blåsigt och rätt svalt.

Banan går på ca 60% asfalt och 40% grus, den är ganska flack och är trevlig att springa då den går genom traditionellt småländskt landskap.

Distans (km) 10.16
Tid (h:mm:ss) 0:45:17
Tempo (min/km) 4:27
Temperatur (°C) 21

Tags: , ,

Löpning | Tävling

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman