Stabil ökning

by Joakim Backman 4. september 2013 19:12

Trots att jag var lite sen till gymmet och aningen stressad gick det riktigt bra. Jag är självsäker och motiverad, redan innan kändes som att jag skulle klara dagens vikter utan problem. Det ska jag ju vara då jag vet ungefär hur mycket jag ska klara av sedan tidigare och för de flesta övningarna är det en bit kvar tills gränsen då jag kommer att börja misslyckas.

Idag flöt allt på utan problem. Första övningen i denna gruppen kommer att bli axelpressen. Där slutade jag på 67.5 kg förra omgången och det är ju bara 5 kg kvar dit. Dock hoppas jag på att jag kommer gå längre denna gången.

Vi kommer att köra StrongLifts5x5 kanske ett par veckor till innan vi byter till en högrepetitionsperiod för variationen skull. Det ska bli intressant och se om jag klarar att ökningen för alla övningarna fram tills dess.

Squats 5x5x127.5 kg + 2.5 kg OK
Shoulder Press 5x5x62.5 kg + 2.5 kg OK
Dead Lift 1x5x142.5 kg + 2.5 kg OK

Tags:

Styrketräning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman