Fortfarande inga problem

by Joakim Backman 9. september 2013 19:39

Gott och inspirerande pass på gymmet idag också. Känner att jag har en bit kvar tills att det börjar dra ihop sig för återkommande misslyckande, men jag borde få problem med axelpressen snart med tanke på att jag inte klarade av 70.0 kg förra perioden och det är ju bara två pass kvar tills den vikten.

Knäböj och marklyft där emot har jag mycket kvar tills den beräknade max-nivån på 152.5 kg respektive 160.0 kg. Dessa var dessutom inte misslyckade utan endast sista övningen på förra perioden. Jag kanske skulle startat med lite tyngre vikter denna gången, men det får jag justera inför starten av nästa period.

Squats 5x5x132.5 kg + 2.5 kg OK
Shoulder Press 5x5x65.0 kg + 2.5 kg OK
Dead Lift 1x5x145.0 kg + 2.5 kg OK

Tags: ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman